Thursday, March 17, 2016

Recenzija proizvoda: Vicso, univerzalni odlagač

Naša tuš kabina nema nikakve police ili ugradne elemente na koje bismo mogli da odložimo svoje proizvode za kupanje. A kako ovo nije naš stan, nismo želeli da bušimo pločice kako bismo sami ugradili nešto tako. Zbog toga sam bila veoma uzbuđena kada sam pronašla proizvod sa slike ispod.

Radi se o plastičnoj posudici u koju možete odložiti svoje stvari, pod nazivom Vicso, domaćeg proizvođača Drina iz Stare Pazove. Ono što je mene privuklo da kupim ovaj proizvod je to što ima zgodnu kuku za kačenje. To mi je omogućilo da podignem stvari sa poda bez ikakve 'instalacije' i bušenja zidova. Druga osobina ovog proizvoda koja mi se učinila vrlo korisnom su prorezi na dnu koje omogućavaju laku drenažu ako, kao ja, koristite ovaj proizvod u kupatilu. Mađutim, ovi prorezi nisu veliki niti bi smatali nekom drugom tipu stvari koje biste možda želeli da ubacite u ovu korpicu.

Što se veličine proizvoda tiče, za moje potrebe (kupka, šampon i regenerator), je bio idealan. Volela bih da imam više prostora, ali da je Vicso iole veći, ne bih mogla da ga okačim na tuš.

Plastika od koje je napravljen deluje solidno i čvrsto, tako da verujem da će mi služiti duži niž godina. Mogu da ga zamislim i u kuhinji, ormanu ili pored ulaznih vrata za odlaganje raznih sitnica i potrepština.

Najveća mana koju sam mu do sada našla je nalepnica koja je jako dobro zalepljena i za sada nisam uspela da je skinem, ali meni lično ona baš i ne smeta.

U mojoj prodavnici sam pronašla ovaj proizvod u tri boje (beloj, crnoj i narandžastoj), ali na njihovom sajtu postoji širi izbor, tako da možda vaša prodavnica plastike ima Vicso-a i u nekim drugim bojama. Sve u svemu, meni ovaj proizvod deluje kao pametno rešenje za podstanare i male prostore, pa vam ga od srca preporučujem.

Ovo nije sponzorisani post i iskustvo i mišljenje o proizvodu je moje lično.

4 comments:

 1. Aaaa, baš je fora taj Visco. Na njihovim stranicama sam vidjela još i onu zdjelu za ručak, čini se baš praktična! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cini mi se da idu u dobrom pravcu sa linijom proizvoda. Nadam se da ce biti jos interesantnih stvari za nas ljubitelje organizacije :)

   Delete
 2. Ljepilo od naljepnice možeš probati skinuti benzinom za kućanstvo ili nekakvim uljem :)

  ReplyDelete
 3. Hvala na savetu, moracu da pokusam!

  ReplyDelete