Thursday, December 31, 2015

Praznični serijal - Poslednji dan godine

Potrošili smo i ovu, 2015. godinu. Nadam se da vam je svima prošla u zdravlju i veselju i da se sada pripremate da uskočite u zasluženi odmor. Nadam se da će vam večerašnja proslava biti za pamćenje i da vas Deda Mraz neće izneveriti.

Sa svoje strane, želim da se zahvalim svima onima koji su bili tu da podrže moje skromne početke na ovom blogu. Svim svojim čitaocima na vremenu koje su mi posvetili. Svim svojim prijateljima koji su mi dozvolili da im okrenem ormane na glavačke. Svom suprugu kojem nije smetalo da posvetim vreme i energiju blogovanju.

U 2016. planiram da budem vredan mali bloger i da učinim sve što je u mojoj moći da vas motivišem da živite što lakše i što lepše. Od velikih zadataka predamnom je pravljenje facebook stranice, na kojoj će sa vama podeliti sve ono što mene inspiriše da svakodnevicu učinim malo lakšom. U planu imam i da na istoj toj stranici uvedem stalnu rubriku sa stvarima koje su na poklon a do kojih sam došla primenjujući konmari metodu u svom i tuđim domovima. Nadam se da ćemo tako uspeti da napravimo jednu malu pozitivnu promenu za sve nas.


Što se vas, dragi čitaoci tiče, nadam se da ćete u godini pred nama nastaviti da se družite sa mnom i da ćete podeliti vaša iskustva, pitanja, probleme i rešenja sa svima nama. Svi oni kojima je potrebna bilo kakva pomoć u ovom procesu, osećajte se slobodno da me kontaktirate. Moja email adresa je sofja.c.88@gmail.com a ja sam uvek spremna da vam pomognem savetom, idejom, pa čak i ličnim prisustvom.

Srećna vam svima Nova godina uz želju da u njoj svi živimo lako!

No comments:

Post a Comment