Monday, December 28, 2015

Konmari na delu - Vanjin orman

U našoj poslednjoj rubrici konmari na delu u ovoj godini, posebno mi je zadovoljstvo da vam predstavim Vanjin orman. Razloga za to ima mnogo, a jedan od njih je upravo to što je cela ova priča započela upravo sa Vanjom, i njenom sestrom Jovanom, o čemu više možete pročitati ovde.

Dakle, prvi post na temu konmari metode na delu nastao je upravo uz pomoć ove dve sestre. Druga interesantna činjenica je da je moj udeo u organizaciji Vanjinog ormana bio dosta manji nego u ostalim slučajevima. Naime, kada sam ja došla do njih na sređivanje, Vanja je već obavila veći deo svog declutteringa i organizacije stvari. Zajedno smo prošle kroz neke delove, ali nismo ispratile sistem do kraja jer je njoj u datom trenutku više odgovaralo da ne drži stvari složene u kutijama.

U međuvremenu se ipak predomislila, i mi danas možemo videti plod njenog rada. Razlog iz kojeg o svemu tome ovako entuzijastično govorim je upravo taj što je Vanja sama obavila ovu akciju, pa se nadam da će njen trud motivisati i vas da uradite isto.

A sada vas puštam da uživate u njenim inspirativnim fotografijama...


Odeća

Sve stvari su odlično grupisane na različitim policama i u fiokama. Super stvar je što Vanja ima veliki orman u kom ima mesta za sve i ne mora da rotira garderobu sezonski.Gornji deloviSuknje i pantalone


Šortsevi i haljine


Stvari za kuću

Veš i čarape u fiokama 


PidžameStvari za plažu


Odeća na vešalicama

Accessorize

Prostor za razne dodatke i obuću je maksimalno iskorišćen, a sve je super organizovano i pregledno. Rešenje za kaiševe možete napraviti lako i sami, a danas se mogu naći razni organizeri obuće koji vam pomažu da lako odložite i spakujete svoju obuću.


Kaiševi


Kape, šalovi i rukavice 


Torbe


Obuća

No comments:

Post a Comment