Thursday, November 26, 2015

Recenzija proizvoda za organizaciju odeće

Teško stečeni red u našim domovima, nekada nije tako lako održavati. Zbog toga, ja uvek glasam za 
bilo koje rešenje koje će mi u tome pomoći. 

Nedavno sam na jednom vlogu o sređivanju videla simpatične separatore za odeću, i odmah sam poželela da ih kupim. Naravno, nisam imala pojma gde da ih pronađem kod nas, pa sam se obratila novom prijatelju širokih narodnih masa - aliexpresu.

Tamo sam pronašla upravo ono što mi je trebalo, i to u različitim bojama, oblicima i veličinama, ali i po različitim cenama. Nakon kraće cost-benefit analize, pronaša sam i naručila proizvode koji mi najviše odgovaraju.

Imala sam sreću da mi ovi organizatori stignu u relativno kratkom vremenskom roku, i da mogu da vam ih predstavim:


Organizatori odeće


Ovi proizvodi su napravljeni od bambusa i na dnu imaju rajsfešlus, tako da se mogu spakovati i postati dvodimenzionalni, kao na slici ispod. Zbog ovoga ne zauzimaju puno prostora kada nisu u upotrebi i veoma su praktični.
Pošto nisam smislila bolji način da ih dežinfikujem pre upotrebe, samo sam ih detaljno poprskala asepsolom. Kada su se osušili, bili su spremni za korišćenje.

Napunjeni organizeri

Kao što možete da vidite, ja sam iskoristila tri od četiri organizera iz kompleta, a četvrti sam poklonila drugarici, koja u njemu drži čarape. U našem slučaju, organizer sa najširim pregradama je upotrebljen za moje suknje i pantalone, u srednji su smeštene Nikoline majice, a u veliki organizer sa malim pregradama smo stavili Nikoline čarape i bokserice.

Ovaj sistem se za sada lepo i funkcionalno pokazao, a najveća prednost u odnosu na običnu kutiju bez pregrada je što je mnogo teže da pri izvlačenju jedne stvari poremetite ostale, Mislim da bi se verovatno lepo pokazao i u organizaciji raznih modnih detalja, pa čak i u organizaciji različitih bočica u kupatilu. Sa ovako kul rešenjima, ograničenje je samo vaša mašta.

No comments:

Post a Comment